Peugeot 5008

GT 1.2-Puretech-130pk (VOL)AUTOMAAT/EAT8 Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Dodehoekbewaking
  • P-hulp
  • Stoelverwarming
  • BT
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 30.529 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-560-ZX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBLANC NACRE (wit parelmoer)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)464 X 184 X 164
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Peugeot 5008 is daar een goed voorbeeld van. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen Detroit velgen, aluminium dakrails, donker getint glas achter, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, speciale metallic lak, elektrisch bediende ramen met one touch functie en inklembeveiliging en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het navigatiesysteem begeleidt u naar uw reisdoel. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de parkeerhulp met achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Dankzij climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De ene neerslag is de andere niet. Dankzij de regensensor krijgt u automatisch precies zoveel wisbewegingen die het zicht nodig heeft. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Natuurlijk behoren geperforeerd lederen sportstuur met gt-logo, automatisch dimmend en kantelbare buitenspiegels, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De geavanceerde technologie in deze Peugeot is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. De actieve dodehoekdetectie minimaliseert het gevaar van ongelukken wanneer u afslaat of inhaalt. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijstrook dreigt te wisselen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 wegklapbare en uitneembare stoelen op 3de zitrij
3 stoelen voor de achterpassagiers die in lengterichting verschuifbaar en neerklapbaar zijn
3D LED achterlichten
10 inch HD touchscreen
12V-aansluiting aan de achterzijde van de middenconsole
12V-aansluiting in de kofferruimte
12V aansluiting voorin
18 inch lichtmetalen velgen 'Detroit'
Aansluiting USB
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterzijde van de voorstoelen van harde kunststof met opbergnet
Garanties
100% onderhouden
Bovag